forum pro ana
Gość
Witam wszystkim:)
Mam 21 lat i obecnie wazę 56 kg. Odchudzać zaczełam sie w 2 klasie gimnazjum, więc w tym temacie siedze juz jakieś 6 lat. Oczywiście raz było lepiej innym razem gorzej. Przechodziłam przez etap anoreksji, anoreksji bulimicznej aż do bulimii. W przeciągu tych lat nie było okresu żebym jadła normalnie. KOrzystałam z wielu diet nie jestem w stanie ich tutaj wypisac oczywsicie wiekszość przynosiła wymierzony skutek ale z krótkotrwałym efektem. PO dzien dzisiejszy nie nawidze i nie akceptuje swojego ciała. GDy spoglądam w lustro czuje obrzydzenie i nie chęć do samej siebie. ZAwsze podobało mi sie wychudzone ciało i do takiego dąże. Jak byłam wcześniej na forum to miałam kontrole nad jedzeniem nad swoim zyciem, każdy dzień był idealny i zaplanowany. TEraz przezywam kryzys i ostatnio sporo przytyłam. POtrzebuje wsparcia i powrotu do dawnego stylu zycia który tak kochałam.Na dzień dzisejszy moja dieta to głodówka na przemian z napadami. Chcę z tym skończyć. Chciałabym na forum znaleść akceptacji i potrzebne mi wsparcie. Bardzo potrzebuje porozmawiać z osobami takimi jak ja i mieć ich zrozumienie.
Witaj
w sumie to jestem na tak....
ale mam jeszcze kilka pytań
Jaki masz wzrost? Jaką wagę chcesz osiągnąć?
Gość
161 cm:( niestety jestem niska nad czym strasznie ubolewam:(
pierwszym celem jest 50 kg następnie 45 a później się okaże