Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w tym temacie, wcześniej zapoznaj się z zasadami forum. Napisz wszystko o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Znajdziesz tu miłość i wsparcie osób takich jak Ty.

#1 4-08-2016 16:14:05

wyMmarzona

Gość

Witam:)

Witam wszystkim:)
Mam 21 lat i obecnie wazę 56 kg. Odchudzać zaczełam sie w 2 klasie gimnazjum, więc w tym temacie siedze juz jakieś 6 lat. Oczywiście raz było lepiej innym razem gorzej. Przechodziłam przez etap anoreksji, anoreksji bulimicznej aż do bulimii. W przeciągu tych lat nie było okresu żebym jadła normalnie. KOrzystałam z wielu diet nie jestem w stanie ich tutaj wypisac oczywsicie wiekszość przynosiła wymierzony skutek ale z krótkotrwałym efektem. PO dzien dzisiejszy nie nawidze i nie akceptuje swojego ciała. GDy spoglądam w lustro czuje obrzydzenie i nie chęć do samej siebie. ZAwsze podobało mi sie wychudzone ciało i do takiego dąże. Jak byłam wcześniej na forum to miałam kontrole nad jedzeniem nad swoim zyciem, każdy dzień był idealny i zaplanowany. TEraz przezywam kryzys i ostatnio sporo przytyłam. POtrzebuje wsparcia i powrotu do dawnego stylu zycia który tak kochałam.Na dzień dzisejszy moja dieta to głodówka na przemian z napadami. Chcę z tym skończyć. Chciałabym na forum znaleść akceptacji i potrzebne mi wsparcie. Bardzo potrzebuje porozmawiać z osobami takimi jak ja i mieć ich zrozumienie.

#2 7-08-2016 15:38:11

tara33

Administrator

Punktów :   
Wzrost: 164
Waga: 46
Cel: 42
: 17,1

Re: Witam:)

Witaj

w sumie to jestem na tak....
ale mam jeszcze kilka pytań
Jaki masz wzrost? Jaką wagę chcesz osiągnąć?

Kiedy myślałam ze jestem na dnie rzucili mi łopatę, przynajmniej mam sobie czym pierdoląc w łeb

#3 11-08-2016 14:42:07

wyMmarzona

Gość

161 cm:( niestety jestem niska nad czym strasznie ubolewam:(
pierwszym celem jest 50 kg następnie 45 a później się okaże

#4 5-09-2016 15:23:22

wyMmarzona

Gość

czy została juz podjęta decyzja co do mojej osoby?

Stopka forum

RSS