Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w tym temacie, wcześniej zapoznaj się z zasadami forum. Napisz wszystko o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Znajdziesz tu miłość i wsparcie osób takich jak Ty.

#1 17-07-2016 18:45:34

oksa_55535

Gość

hej wszystkim

Cześć motylki. Mam 16 lat. Obecnie waże 45 kg przy wzroście 167. Nigdy nie byłam chuda. Często zdarzało mi się słyszeć nie miłe komentarze na mój temat. Najbardziej do stracenia moich kg doprowadziła mnie moja koleżanka która tak naprawdę tylko ją udawała i na każdym kroku próbowałą mi udowodnić że nic nie znacze a ja w to wierzyłam. Przyszedł taki moment w którym chciałam pokazać wszystkie że można się zmienić i tak trafiłam na pierwszy blog pro ana. Zaczęłam od eliminowania słodyczy, śniadać a teraz staram się jak najmniej. Wczoraj udanie zakończyłam SGD. Od was oczekuję wsparcia w dalszej drodze do perfekcji. Czasami czuję że nie daję rady lecz wtedy wyciągam swoje stare zdjęcia i mówię sobie że nie mogę znowu tak wyglądać. Często miewam stany załamania lecz dzięki waszym wsparciu może się ich pozbędę. Liczę na waszą pomoc.

Stopka forum

RSS