Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w tym temacie, wcześniej zapoznaj się z zasadami forum. Napisz wszystko o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Znajdziesz tu miłość i wsparcie osób takich jak Ty.

#1 4-02-2017 15:21:03

duff

Gość

Cześć

Mam 13 lat, jestem w pierwszej klasie gimnazjum, 163cm i 54kg (ważę coraz więcej), fu. Czasem wywołuję wymioty i czasem czuję że nie mam kontroli nad jedzeniem (chce to zmienić), nie wiem czy to juz bulimia. Jestem strasznie gruba, mam ohydne nogi i rozstępy, pragnę tu dołączyć, bo marzę o byciu piękną i chudą. Myślę, że z waszą pomocą będzie dużo łatwiej osiągnąc cel, czyli najpierw 48kg, potem 42kg. Może być jeszcze mniej, ale już przy tych 42 byłabym bardzo szczęśliwa, bo jestem chyba najgrubsza z moich koleżanek i widzę, jak inni na mnie patrzą. Co prawda jestem leniwa, ale jak już utwierdze się w swoim przekonaniu i wyznacze sobie cel, potrafię do niego bardzo wytrwale dążyć. Mam nadzieję że dacie mi szansę i mnie przyjmiecie c:

#2 1-03-2017 17:06:04

Anastazja

weteran forum

Punktów :   

Re: Cześć

Jesteś za młoda

jeśli coś czyni Cię szczęśliwym, to nie odchodź od tego

Stopka forum

RSS