forum pro ana
Gość
Witajcie,
Chciałabym dołączyć do Waszego forum.
Na początek odpowiedzi :
ile masz lat - już niedługo skończę 23
stereotypowe, czyli obecna wage i wzrost - wzrost 168 cm, waga 64 kg (najwyższa w zyciu)
co tutaj robisz - szukam osób, które mają podobny bałagan w głowie. Z doświadczenia wiem, że z podobnymi ludźmi łatwiej osiąga się cele.
co chcesz przez nas osiągnąć - powiedziałabym raczej, że chce RAZEM Z WAMI wrócić do wymarzonej wagi, ale też chcę dać każdej z Was wszystko co mam w sobie najlepsze.
dlaczego my i czego od nas oczekujesz? - jest to jedyne obecnie (chyba) aktywne forum tego typu. Czego oczekuje? Głównie akceptacji (wbrew pozorom coraz mniej jest zrozumienia i empatii u ludzi, których spotykam na codzień), wsparcia w gorszych chwilach, zarówno ciepłych słów jak i mocnego kopa w cztery litery, gdy będzie taka potrzeba.
jak dlugo chorujesz juz na anoreksję - z dwa lata temu doktorek coś tam mamrotal o jadlowstrecie psychicznym atypowym, ale zrezygnowałam z psychoterapii (nie chce zbytnio wracać do tamtego okresu w moim życiu).
ogolny twoj stan umyslu tez nas interesuje - mój ogólny stan jest bardzo różny - ostatnio jakoś się ustabilizowalo (przynajmniej w moim odczuciu). Parenascie razy dziennie mogłam ulegać depresji i tyle samo razy biegałam z uśmiechem na ustach. Na ogół jestem raczej spokojna, sprawia mi przyjemność pomaganie innym, lubię słuchać ludzi, lubię poznawać, odkrywać. Sama jednak jestem dosyć zamknięta w sobie, jestem typowym introwertykiem i żyje sobie bardziej w swojej głowie niż wsrod ludzi, co nie zmienia faktu, że jestem dobrym obserwatorem.
Na razie tyle, mam nadzieję, że dacie mi możliwość poznania siebie.
Pozdrawiam.