Kate - 31-10-2016 10:41:13

1. Szklimy na patelni cebulkę. Dodajemy do niej po łyżeczce soli i pieprzu ziołowego.
2. Smażymy wraz z cebulką pokrojone parówki sojowe (dobrze pasują  te wędzone).
3. dodajemy fasolkę z puszki (najlepsza ta z dodatkiem pomidorów z Heinza).
4. Przyprawiamy koncentratem pomidorowym, ostrą papryką i pieprzem plus solą, wg gustu.

Justa92 - 9-07-2017 20:51:57

Fajne te Twoje przepisy i małokaloryczne, musze zacząc próbowac :)

Kate - 10-07-2017 11:02:11

Dzięki. Naprawdę są pyszne i pożywne. Dzięki weganizmowi bez żadnych poświęceń zrzuciłam 5kg.

mapa fotowoltaiki sk-ms naprawa tomografów komputerowych Ciechocinek wellness soda kaustyczna wrocław